Het Echo Sieraad, de unieke herinnering aan de zwangerschap

Er is niets spectaculairders, praktisch bovennatuurlijkers, dan twee mensen die een andere persoon uit hun liefde creëren!

Zwanger zijn is een prachtig mooie ervaring. de combinatie van verwachtingen en angsten. Elke geboorte van een kindje is een wonder, een verbazingwekkende gebeurtenis waarmee we het leven vieren, en herinneren. Nu is het ook mogelijk om je 2D echografie-afbeelding (de allereerste foto van uw kind) te vereeuwigen door middel van een uniek echo sieraad.

 

Maak je eigen echo sieraad.

Om te beginnen kies je favoriete hanger uit de selectie van Echo Sieraden. Selecteer een van de modellen Circle of Life, Square of Roots, Ultrasound of Hope of Sphere of Love. Wanneer je klaar bent met het maken van je bestelling, sturen we je een 3D-mock-up van je Ultrasound Sieraad. U kunt wijzigingen aanbrengen in het ontwerp totdat u 100% tevreden bent. Wanneer je de mockup hebt goedgekeurd, beginnen we met het maken van je op maat gemaakte sieraden.

Hoe maken we je sieradenstuk?

Ben je op zoek naar een elegante manier om te laten zien dat er een baby op komst is? Misschien ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor jezelf of voor een geliefde om de nieuwste aanwinst voor het gezin te vieren? Nu is het mogelijk om dit moment en je echografie-afbeelding, de allereerste foto van uw kind, te vereeuwigen! Het enige dat je nodig hebt, is de 2D echo foto. Volg gewoon de onderstaande stappen. In deze handleiding wordt elke stap beschreven die is opgenomen in ons ontwerpproces en wat er nodig is om je online bestelling te voltooien.

1. Kies je favoriete ontwerp

Als eerste stap kies je welk ontwerp u wilt gebruiken voor je echo sieraad. Ga naar onze winkel om door de verschillende ontwerpen te bladeren. Houd er rekening mee dat het model "Sphere of Love" 12 gram weegt, dit is meer dan het dubbele van de andere modellen (5 gram) en daarom is het duurder.

Selecteer een van de modellen Circle of LifeSquare of RootsUltrasound of Hope of Sphere of Love.

Ultrasound Jewelry Circle of life Ultrasound Jewelry Square of roots Ultrasound Jewelry Ultrasound of Hope Ultrasound Jewelry Sphere of Love

2. Upload uw echografie foto

Upload your Sonogram data

De tweede stap is om je allermooiste echo-afbeelding te uploaden. Dit gebeurt op elk van de productpagina's na het selecteren van uw voorkeursmodel. Het kan moeilijk zijn, maar probeer het belang in overweging te nemen van het hebben van zo goed mogelijke contrasten bij het kiezen van het juiste echo-beeld. Alle digitale formaten van je echografie worden geaccepteerd zoals .jpg, .png bijvoorbeeld. Als je bij je bezoek geen digitale versie van je echografie hebt ontvangen, vrees dan niet. Neem gewoon een foto (zonder flits) of scan gewoon uw afdrukken en stuur ze naar ons op 3dprintedultrasounds@gmail.com of upload het direct naar onze website.

3. Kies het gewenste materiaal

Gold or Silver Ultrasound Jewelry

De derde stap van ons ontwerpproces is misschien wel het moeilijkste van allemaal: zou u liever uw sieraden in 18K goud hebben of wilt u dat het in echt zilver wordt gemaakt? Als u bijvoorbeeld een diamand wilt toevoegen of een ander speciaal verzoek wilt indienen, stuur ons een e-mail op info@3dprintedultrasounds.com

 

 

 

 

4. Selecteer een gravure

Engraving for Ultrasound Jewelry

Voor (€ 25) kun je een gravure aan je sieraden toevoegen. De plaats voor de gravure bevindt zich op de achterkant van alle modellen behalve "Sphere of Love" waar de gravure op de onderkant wordt geplaatst. De naam van de baby, een geboortedatum of een paar goed gekozen woorden zijn allemaal populaire dingen die door onze klanten zijn gegraveerd.

5. Plaats uw bestelling

Tot zover gaat het goed, plaats nu uw bestelling in het winkelwagentje en ga door naar de kassa! U kunt betalen via PayPal of creditcard of per bank overwijzing.

6. Goedkeuren van je digitale voorbeeld

Digital Mock up for ultrasound Jewelry

Voordat we je sieraad gaan maken, ontvang je een 3D-voorbeeld ter goedkeuring. Je kunt wijzigingen aanbrengen in het ontwerp totdat je 100% tevreden bent. Wanneer je dit hebt bevestigd en je goedkeuring hebt gegeven, zullen we beginnen met het maken van je op maat gemaakte echo juwelen.

 

 

 

Kosten?

Prijzen zijn vanaf 345 Euro inclusief btw.

Echografie gevaarlijk?

Ultrageluid wordt al meer dan 30 jaar gebruikt. In het algemeen wordt aanvaard dat er geen risico's aan verbonden zijn. Er is daarom geen reden om aan te nemen dat echografie een schadelijk effect heeft. De opinie is dat, zoals alles, de ouders en de studio's het redelijk moeten houden. Langdurige sessies zijn vermoeiend voor de moeder en dus ook voor het kind, dus houd het zo kort mogelijk. Recente studies hebben aangetoond dat het creëren van de prenatale band met de moeder en de vader een positieve bijdrage levert. Deze invloed heeft vooral betrekking op de mentale toestand van de ouders. Ze bereiden ouders ook beter voor op de komst van de baby.

Pietro Usai

www.3dprintedultrasounds.com

Pietro Usai MBA Cum Laude