3D Baby Beeldjes van echo data

Hoe wordt het 3D baby beeldje gemaakt?

Veel mensen vragen ons hoe wij het doen en of wij 2D naar 3D converteren. Wij zullen in deze korte blog uitleggen hoe wij een 3D baby beeldje maken en wat erbij komt kijken.

De eerste stappen:

Wij werken globaal samen met vele klinieken en zijn ook in Nederland aan het praten met klinieken die met ons samen willen werken om de 3D baby beeldjes aan te bieden. Alle 3D bureaus die met ons samenwerken krijgen een uitgebreide instructie. Het is namelijk niet altijd mogelijk om een mooi beeld te krijgen tijdens de 3D echo sessie en dan is het ook niet mogelijk om een 3D beeldje te bestellen. Wij werken dus samen met alleen de beste klinieken in Nederland die toch wel al een tijdje meegaan, waar u in veilige handen bent.

Nadat u bij een van de aangesloten klinieken bent geweest of uw kliniek heeft ons benadert om mee te doen nadat u daar bent geweest. Krijgen wij van u een zogenaamde volume file. Deze volume file bevat de 3D data gemaakt tijdens de 3D echo en u heeft dit hopelijk ook op het scherm gezien dat de baby mooi zichtbaar is. Wij gaan dan met onze speciale Software BabySliceO kijken of de data goed genoeg is om er een 3D beeldje van te maken.

Nadat wij de data bestudeerd hebben en deze opgeschoont hebben, sturen wij u een jpg van de 3D baby. Het opschonen van de data duurt over

BabySliceO

het algemeen 24 uur. Hier kunt u een screenshot zien van een geconverteerde volume. U ziet dat er om de baby heen nogal wat andere informatie hangt. Dit ruimen wij handmatig op met de software zodat er een zoveel mogelijk vrijstaand beeldje tevoorschijn komt.

Vaak is het zo dat er iets voor het gezicht zit of dat de baby een gedeelte van het gezicht in de baarmoeder wand verschuilt. Wij laten dit vaak zitten omdat er totaal geen 3D veranderingen gemaakt worden aan de data. Wat u op de foto ziet is wat u krijgt van ons. Wij voegen dan ook geen armpjes toe of halen dingen uit een volume en voegen het in de andere volume. Wij hebben er specifiek voor gekozen om onze creaties 100% echt te houden.

BabySliceO softwareHet  eind resultaat is dan ook hier te zien. De dingen rondom de baby zijn weggehaald en de baby is tevoorschijn gekomen. Dit is dan ook wat er naar de printer gestuurd gaat worden.

Wij printen op dit moment in 2 verschillende materialen. Zandsteen wat geleverd wordt in een fotolijst. Nylon wat geleverd wordt zonder fotolijst zodat u zelf kunt kiezen wat u mooi vindt. Onze printer kan natuurlijk ook op verzoek in andere meer exclusieve materialen printen zoals metaal, of goud en indien de klant dat wil kunnen wij ook kijken voor andere materialen en de kosten.

Het process is in zijn geheel vrij simpel en wij geven de klant binnen 24 uur een jpeg ter goedkeuring of een bericht dat er geen beeldje van gemaakt kan worden. Daarna wordt de baby geprint en moet de betaling voltooid zijn. Het gehele process neemt maximaal 15 werkdagen in beslag maar zodra wij gaan printen bevestigen wij naar de klant wanneer het beeldje ongeveer geleverd gaat worden.

Meer informatie is te vinden op de website baby3dprint.nl

Uw team bij www.baby3dprint.nl

Pietro Usai MBA Cum Laude