De voordelen van een 3D Pret Echo

Waarom een pret echo laten maken?

De 3D pret echo is nu een lange tijd op de markt en er zijn veel aanbieders die zwangere vrouwen breede en lange pakketten aanbieden. Wij praten veel met doctors en klanten die zich toch een beetje zorgen maken over de pret echo en over wat ze lezen op het internet. Wij hebben soms klanten die tot het uiterste willen gaan bij het maken van het 3D baby Beeldje en daarom besloten wij om hier een blog post aan te wijden.

Wij bij baby3dprint.nl zijn van mening dat de huidige technologie zover ontwikkeld is dat deze veilig is om gebruikt te worden mits deze in bekwame handen is. Wij sluiten ons hiermee aan de gevestigde medische aanbevelingen om de tijd voor de echo zo kort mogelijk te houden en alleen te doen bij een vak bekwame en opgeleide echo specialist. Een echo specialist die zeer lang doorgaat om een pret echo te krijgen die mooi is zal nooit een partner van ons zijn want ons standpunt is dat alles met mate gedaan moet worden. In de regel zal een goede echospecialist u dan ook bij een niet gelukte sessie na een bepaalde periode laten terug komen. Dit alles om de zoveel mogelijk de aanstaande moeder en de baby te ontzien.

Geprinte pret echo in zandsteen

3D geprinte pret echo in zandsteen bij www.baby3dprint.nl

De 3D echo is een niet medische echo en is puur voor de ouders om de baby zien en om de band met de ouders vroeg te laten beginnen. Een doctor zal dan ook niet gauw een 3D echo
doen aangezien deze aan de 2D echo voldoen heeft om de gezondheid van de baby te onderzoeken en een geslachtsbepaling te kunnen doen.

Waarom dan toch de pret echo doen?

Onze mening is dat de 3D en 4D services geboden aan klanten het verlangen vervullen van ouders om de baby al eerder te zien, te ontmoeten en de band met de baby al vroeg te beginnen. Wij zelf zijn door deze levensfases heen geweest en vonden het belangrijk dat we mentaal voorbereid waren op de komst van de baby. Ook staat de 3D technologie het toe om de gebeurtenis te delen met diegene van wie wij houden. Het is dus zeker van belang voor de band met de ouders en het kindje dat deze service aangeboden wordt. De 3D baby beeldjes zijn een verlengde hiervan en het is een product voor die mensen die de band met hun kindje zeer belangrijk vinden en deze al heel vroeg willen beginnen en delen met anderen.

Voor meer informatie contacteer ons!

3dprintedultrasounds.com

Pietro Usai MBA Cum Laude